top of page

Bokningspolicy

Vi vet att vi lever i en tid där förändring gör oss ständigt påminda. Därför har vi valt att utforma en policy för hur en avbokning ska gå till. Vi vill att så många som möjligt ska ha tillgång till träning om man vill. Vi vill dessutom fortsätta ha en god relation till våra kunder, därför skriver vi klart och tydligt här vad som gäller vid förhinder. 

De tidsramar för avbokning som gäller är dessa:

Privatlektioner: 24h innan bokad tid

Kurser: 7 dagar innan kursstart

Teman: 3 dagar innan 

Enklaste vägen för er att avboka är via mailformuläret här på vår hemsida eller via mail till midswedenpadel@gmail.com

I och med bokad tid anses som ett avtal mellan två parter så är det er skyldighet att avboka/omboka i tid. Så länge mailet gått fram i tid så debiteras ni ej. Sker avbokningen inte i tid kommer ni att debiteras 100% av den ordinarie summan. 

Vi förbehåller oss också rätten att vid färre än tre betalande deltagare ställa in träningen/kursen/tematräningen med 24h framförhållning. 

Vi gör det här som sagt för att vi vill vara tydliga samt att många av de kurser/träningar vi genomför bygger på att vi är det antal deltagare som vi har bokat in. Vi vill också utesluta missförstånd för att på så vis fortsätta hålla en god relation till alla våra kunder. 

i

bottom of page